Koronavirüs salgını nedeni ile Türkiye genelinde tedbir amaçlı birçok işletme kapatılmak zorunda kalındı. Bu işletmelerden bir tanesi de düğün salonları oldu. Düğün yapmak isteyen çiftler düğün salonların ne zaman açılacağını araştırmaya başladılar. Peki düğün salonları ne zaman açılacak?

Covid-19 salgınıyla mücadele çerçevesinde bir süredir kapalı olan düğün salonlarının ne zaman açılacağı merak ediliyor. Bu yaz düğün planı olan vatandaşlar ile geçtiğimiz aylardaki düğünlerini erteleyen vatandaşlar, salonların açılacağı tarihe odaklandı.

Düğün salonları açılıyor mu?

Düğün salonlarının açılış tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Koronavirüs salgınının seyrini kontrol altında tutmak ve vaka sayılarında düşüş yaşanması için düğün salonlarının kapalı tutulması kararı devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır." ifadesini kullanmıştı

Editör: Wan Haber