24. Vergi Haftası etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Van’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İl Defterdarı Yücel Öz, ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında beraberindeki Yardımcısı Doğan Adıgüzel, Vergi Dairesi Müdür Vekili Nihat Direk, Gelir Müdür Vekili Vedat Gelişkan, Gelir Uzmanı İnayet Sağlam ile VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu’nu makamında ziyaret ederek, yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Van’a yeni bir defterdarlık binası yapacaklarının müjdesini veren Defterdar Öz, binanın TOKİ tarafından yapılacağını ve mimari projesinin ise defterdarlık tarafından hazırlatıldığını dile getirdi. Öz, “Temennimiz bu ile kalıcı bir hizmet binası kazandırmaktır. İki bloktan oluşacak olan binamızda ayrıca konferans, eğitim ve toplantı salonu da bulunacaktır” dedi.


Kurum personeli Sağlam tarafından takdim edilen çiçeği alan Nadiroğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vergi Haftası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Van’ın özellikle son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen bir kent olduğuna dikkat çeken Nadiroğlu, “Temennimiz üyelerimizin hizmet alabileceği güzel bir mekana kavuşmasıdır” dedi.


Nadiroğlu, Vergi Haftası münasebetiyle VATSO hizmet binasının ön cephesine asılmak üzere ‘Vergi Halkın Sermayesidir’ şeklinde bir bez afiş asacaklarını da ifade etti.

Editör: Wan Haber