2006 yılından bu yana hizmet veren CRC Kurumsal catering ve toplu yemek firması olarak, kurumsal müşterilerimize eşsiz mutfak kalitesi ve yaratıcılığı getirmeye devam ediyoruz. Genel Merkezi İstanbul’da bulanan CRC Kurumsal firması olarak yerel ve sürdürülebilir içerik felsefesine göre menü öğeleri oluşturma konusunda uzmanız ve hizmetlerimizi her zaman kurumsal yemek hizmetinin özel ihtiyaçlarına göre uyarlıyoruz. Menülerimiz, vejetaryen, vegan, glüten intoleransı veya et seven tüm ekip üyelerinin değişen damak zevklerini ve beslenme isteklerini yansıtmaktadır. Birçok şirket bir yemek sunabilse de bizi farklı kılan nasıl hazırladığımız, ürettiğimiz ve sunduğumuzdur. Biz sadece herhangi bir yemek şirketi değiliz, biz Türkiye’nin en iyi catering firmaları arasında en çok tercih edilen kurumsal catering şirketiyiz.

CRC Kurumsal Catering Firması Hizmetleri

CRC Kurumsal catering firmamız birçok yemek endüstrisi alanında kaliteli ve nitelikli hizmet vermektedir. Firmamızın verdiği hizmetler şu şekildedir:

Personel Yemek Hizmetleri

CRC Kurumsal 2006 yılından beri Türkiye’de farklı çalışma alanlarında görev yapan müşteriler için oluşturduğu Network Üye Sistemi ile Taşıma Yemek, Yerinde Üretim Yemek ve Restoran Hizmetleri sağlamaktadır.

Paket Yemek Hizmeti

CRC Kurumsal yemek firması 2020 yılının ilk çeyreğinden itibaren Türkiye’nin 81 ilinde 4000’den fazla müşteriye 155.000 kişilik yemek servisi sunmaktadır. Firmamızın 700’e yakın tedarikçisi olup her geçen gün müşteri ve tedarikçi portföyünü hızla geliştirmekte ve yemek sektörünün artan ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına kendi yönetim ve altyapısına sürekli olarak yatırım yapmakta ve yemek firmaları için destek sağlamaktadır.

Okul Yemeği

CRC Kurumsal catering firmasının okul yemeği için çocukların zevk aldığı zihinsel ve bedensel gelişimine katkıları olan menüler hazırlıyoruz. Firmamız tarafından üretilen paket yemek menüleri çocukların sevebileceği tarz ve formlarda beslenme uzmanları, uzman gıda mühendisleri ve diyetisyenler kontrolünde hazırlanmaktadır. Okulların açılacağı dönem başında okullarınızın yemekhanesinde ve kantinlerinde hijyen kurallarına uygun bir şekilde öğrencilerin ve personellerin yemek servisleri için bizimle ilgili iletişim adreslerimizden irtibata geçebilirsiniz.

Kafeterya ve Kantin Yemeği

CRC Kurumsal firması olarak Avcılar’da bulunan 3000 metrekarelik üretim tesisimizde son teknolojik yemek ekipmanlarımızla birlikte sağlık ve hijyen koşullarına uyarak birbirinden farklı menülerimizle müşterilerinize sağlıklı yemek hizmeti vermekteyiz.

Editör: Wan Haber