Yılmaz Erdoğan'ın sunumu ile BKM mutfağında Eğitim alan tiyatro öğrencileri hazırlamış oldukları skeçleri sahnede sergileyerek hem stüdyodaki konuklara hem de ekran başında izleyen seyircilere oldukça keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

Özellikle de çok güzel bunlar 2 formatı ile ekranlara gelen yeni konseptin pek tutulmadığı, hata yayından kaldırılacağı ile ilgili çeşitli söylentiler dahi ortalıkta geziyordu.

Yılmaz Erdoğan'ın bir projesi için uzakta kaldığı ve görevini Eser Yenenler’e devrettiği çok güzel hareketler 2 programı ile ilgili yeni gelişmeler meydana geldi.

Çok Güzel Hareketler  2 Bu Akşam Neler Olacak?

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yapımcılığını ise BKM’nin üstlendiği çok güzel hareketler 2 yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Zeynep Bastık'ın şarkıları ile adeta programa renk kattığı yeni bölümde Eser Yenenler’e yapılan sürpriz doğum günü kutlaması da ekranlara gelecek. Eser Yenenler'in eşi Berfu hanımın elinde pasta ile sahneye çıktığı ve çok güzel hareketler 2 ekibi ile doğum gününü kutladı. O anlar izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Bir süredir Yılmaz Erdoğan'ın yerine moderatörlük yapan Eser Yenenler, bu sürpriz karşısında çok mutlu oldu ve sevgililer gününde ve doğum gününde Sensiz olmaz'da Birgül Sevgili eşime de çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Gülümseten skeçleriyle yeni bölümü ile Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam ile 20:00'da Atv'de!

Editör: Wan Haber