Boran Reklam firmamız bünyesinde bulunan 2.000 metrekarelik üretim tesisimizde baskı ve reklam ihtiyaçlarınıza yönelik olarak lightbox ışıklı pano, dijital baskı ve reklam tanıtımlarında profesyonel hizmet vermekteyiz. Geçmişte hizmet verdiğimiz birçok kurumsal firmanın referansından ilham alarak kendimizi her geçen yenilemekteyiz. Boran Reklam olarak kurumsal ve küçük ölçekli firmaların fuar, etkinlik ve iç mekan projelerinde birbirinden farklı baskı, reklam ve tanıtım hizmeti gerçekleştirdik ve aynı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Lightbox Işıklı Pano Üretim Aşamalarımız

  • Lightbox ışıklı pano üretim aşamalarında ilk olarak müşterilerimizle birebir proje detaylarını konuşarak firmanıza en uygun lightbox üretimi için hazırlığa başlıyoruz.
  • Seçilen lightbox ürününü kendi üretim fabrikamızda bütün iş sürecini düzgün bir şekilde planlayarak üretime başlıyoruz.
  • Firmamız tarafından öncü olan UV teknolojisi ile Alman menşeili kumaşlara en yüksek kalitede ışıklı baskı yapıyoruz.
  • Son kontrolleri yapılıp üretimi tamamlanan lightboxlarınızı özel ahşap kasalarda kargolayıp İstanbul içindeki bölgelere montaj hizmeti veriyoruz.

Lightbox Işıklı Pano Hizmet Kalitemiz

Lightbox, görüntüleri veya desenleri bir kaynaktan diğerine izlemek için kullanılan aydınlatılmış düz bir çalışma alanıdır.Türkiye’de ve dünyada en çok bilinen markalar için lightbox üretimi yapmaktayız. Firmalarının lightbox hizmeti için bizi en çok tercih etmelerinin nedeni ürünlerimizin tasarımından montajına kadar yüksek kalitede çalışma ortaya koymamızdır. Boran Reklam olarak modern ve enerji tasarruflu tasarımlarda parlak beyaz ışık sunarak görsel ekran aydınlatmasını yepyeni bir düzeye taşıyoruz. Perakende, konaklama, sağlık ve diğer ticari ortamlar dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanım için ideal olan firmamızın lightbox ışıklı pano ürünleri önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlarken göz alıcı sunumlar oluşturmaya yardımcı olur.

Lightbox Işıklı Pano Kullanım Alanları

Lightbox ışıklı panolarımız perakende mağazaları, eğlence mekanları, fuar alanları, restoranlar ve tavan aydınlatmaları ve sanat galerileri için harika tanıtım araçlarıdır.Firmamız tarafından üretilen lightbox panoları izleyici farkındalığı oluşturmak ve ölçülebilir sonuçlar verirken markalaşmayı güçlendirmek için akılda kalıcı eylemleri güçlendirirler. Boran Reklam üretim tesislerinde üretilen lightbox ürünleri havaalanlarında, ulaşım istasyonlarında ve alışveriş merkezlerinde kalıcı armatürler olarak oldukça uygundur.

Lightbox Işıklı Pano Fiyatları

Lightbox ışıklı pano fiyatlarımız lightbox panonun profil tipi ve çift ya da tek yön olmasına göre belirlenir. Ürünlerimizin fiyatı için sizin isteğiniz ve talepleriniz doğrultusunda özel fiyat çalışması yapmaktayız. Hızlı fiyat teklifi almak için web sitemizdeki fiyat teklifi formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca lightbox ışıklı pano ve diğer ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için 0216 383 44 02-03 hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Editör: Wan Haber