Ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için yıllardır en çok tercih edilen marketler zinciri olan Bim, kaliteyi en uygun fiyatlara sizlere ulaştırıyor. Geniş ürün yelpazesi, yaygın mağazaları ile adeta kapı komşunuz gibi olan Bim markette onlarca kalem üründe çok cazip kampanya ve avantajlar sizleri bekliyor. Her hafta özel kampanyaları ve cazip fiyatları ile müşterilerinin yanında olan Bim market 13 Nisan 2018 aktüel ürünler kataloğu ile de kampanyalarını sürdürüyor.

13 Nisan Bim aktüel kataloğu yine büyük bir titizlikle hazırlanmış ve yüzlerce üründe kampanyayı evinize kadar getirmişe benziyor. Müşterilerinin ekonomik durumunu her zaman göz önünde bulunduran ve herkese hitap eden kampanyalar yapan ünlü marketler zincirinin yeni kataloğu da bütçenizi zorlamadan alışveriş yapmanıza imkan sağlıyor. Binlerce ürün çeşidini her zaman uygun fiyatlara raflarında satan Bim yine hesaplı alışverişlerinizde en vazgeçilmez adresiniz olacak.

BİM 13 NİSAN 2018 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Haftalık yayınlanan aktüel ürünler kataloglarının yanı sıra, her gün mağazalarında indirimin ve uygun fiyatın olduğu Bim aktüel 13 Nisan 2018 broşürünü inceledik. Türkiye’nin her yerinde bulunan tüketicilerin bütün ihtiyaçlarını karşılamasına imkan sağlayan aktüel ürünler kataloğu yine müşterileri büyüleyecek indirimlerle dolu. Fırsat ürünleri çok talep gören Bim marketin reyonlarında bu hafta yine göz dolduran ürünler ve fiyatlar var. Vatandaşlar tarafından sürekli takip edilen, daha ürünleri raflarda yerini alır almaz kapışılan Bim markette markalı ürünler uygun fiyatlara satışta oluyor. Bazen çok talep gören ürünleri yeniden raflarına taşıyarak kampanya döneminde fırsatı kaçıran müşterilerinin taleplerini karşılayan Bim, bazen de yepyeni kampanyaları ile ses getiriyor. Yine dikkat çeken ve damping gibi indirimlerin olduğu bir aktüel ürün kataloğu hazırlayan ünlü marketin kataloğunda sizler için detaylı bir ürün incelemesi gerçekleştirdik. Ürün çeşitliliği bakımından çok zengin olan 13 Nisan 2018 Bim aktüel kataloğunu isterseniz gelin birlikte inceleyelim.

13 NİSAN BİM AKTÜEL İNDİRİMLERİ

13 Nisan Bim aktüel ürünler kataloğunda indirimler elektronik ürünler ile başlıyor. Broşürün şimdilik ilk iki sayfasında gerçekleştireceğimiz incelememizde ilk olarak, daha önce de Bim aktüel indirimleri arasında gördüğümüz Vestel Venüs V4 Cep telefonu dikkati çekiyor. Bu telefona 13 Nisan Cuma günü sadece 825,00 TL fiyatı ile Bim marketten sahip olabilirsiniz. Teknolojik ürünlerde her zaman dikkat çeken kampanyalar yapan ünlü mağazada bu hafta Taşınabilir şarj aleti 39,00 TL, Bloetooth hoparlör 89,00 TL, adaptör 39,00 TL, Earpost kulaklık 49,00 TL, 2 metre USB kablo 49,00 TL ve 1 metre USB kablo da 39,00 TL fiyatı ile sizi bekliyor.

BOYA VE TADİLAT ÜRÜNLERİNDE KAMPANYA

Bim marketin yeni kataloğunda yer alan indirimler bununla sınırlı kalmıyor. Badana, boya ve tadilat ürünlerinde de bahar aylarına özel kampanya yapan Bim’de, Favori slikonlu mat iç cephe boyası 99,00 TL, Boyama seti 34,90 TL, Favori tavan boyası 17,5 KG 49,00 TL, Lazerli daire testere 139,00 TL, Kırıcı delici matkap 149,90 TL, 50 M lazer metre 99,00 TL ve Boya püskürtme makinesi 65.00 TL fiyatı ile satışa sunuluyor.

MUTFAKLARA BİM AKTÜEL İLE BAHAR GELDİ

Bim 13 Nisan 2018 aktüel ürünler kataloğu ile yine mutfaklarda şenlik var. Her  zaman mutfak ürünlerinde cazip kampanya ve indirimler yapan Bim’de bu hafta çok amaçlı dolap 109,00 TL ve 26 cm Mehtap Krep tava 24,90 TL fiyatı ile müşterilere ulaşıyor. Tabii ki bununla da bitmiyor. Bim aktüel ürünler kataloğunda bu hafta 20 cm Mehtap kapaklı sahan 39,90 TL, 22 cm Mehtap derin tencere 49,90 TL, Mehtap Wok Tava sadece 29,90 TL, Mehtap karnıyarık tenceresi 49,90 TL fiyatı ile Bim’de. Çocuklar için her kataloğunda mutlaka özel indirimler yapan Bim marketin yeni indirim kataloğunda da oyuncaklara özel bir köşe ayrılmış. Bim aktüel kataloğunun ikinci sayfasında dikkat çeken indirimlerde mama sandalyesi 44,50 TL, Bebek arabası 129,90 TL, ilk arabam 49,90 TL ve Römorklu pedallı traktör 125,00 TL fiyatı ile satışta olacak.

Bim aktüel ürünler kataloglarını güncel olarak takip ediyor ve sizler için inceliyoruz. Bim 13 Nisan 2018 Cuma aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimleri kaçırmak istemiyorsanız, ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın ve geç kalmadan bir Bim market şubesine uğrayın. 13 Nisan Bim aktüel ürünler kataloğunun görselleri sizleri haberimizin devamında bekliyor.(Aktuelbilgiler)

Editör: Wan Haber