Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın twitter hesabı anlaşılmayan bir şekilde silindi. Albayrak'ın twitter hesabının silindiği sırada Instagram hesabı üzerinden de bir istifa metni paylaşıldı. Albayrak gerçekten istifa etti mi yoksa Berat Albayrak'ın sosyal medya hesapları hacklendi mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın twitter hesabı nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı twitter hesabının silindiğini ve aynı anda Instagram hesabından istifa ettiği açıklaması sonrası twitter ve Instagram hesapları hacklendi mi sorusu akıllara geldi .Peki Berat Albayrak'ın twitter hesabı hacklendi mi?

Henüz resmi ikinci bir açıklama yapılmadı. 

Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre;

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği açıklandı. 

 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Albayrak "Bu beş yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. At izinin it izine karıştığı, Hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan rabbim razı olsun" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Editör: Wan Haber