Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize ve finaller geride kaldı. Yeni dönemin vize sınavları yapıldı. Vizeler sonrasında dönem sonu sınavlarının da ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Tüm öğrenciler büyük bir merak içinde arayışlara geçtiler. 
AÖF finaller ne zaman yapılacak?
AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları 29 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Yapılacak olan sınavların iki hafta sonuna dağıtılması bekleniyor. Yoğunluk yaşanmaması açısından iki ayrı haftada sınav yapan AÖF, bu sınav döneminde de yine aynı sistem ile çalışacak. Bahar dönemi dönem sonu sınavlarının başlamasına sadece 16 gün kaldı. 
AÖF sınavlarının ders dökümanları nereden alınır?
AÖF tüm sınav dökümanlarının ulaşılacağı bir sistem ile öğrencilere sunuluyor. Açıköğretim Fakültesi sitesinde öğrencilere yönelik bir akademi sistemi var. Bu sisteme giriş yapan tüm öğrenciler tüm derslerinin ders kitaplarına ve çıkmış sorularına ulaşabilirler. 
AÖF öğrenci sistemine nasıl ulaşabilirim?
Açıköğretim Fakültesi ve diğer tüm sorularınız için AÖF mail adresini kullanabilirsiniz. Mail ile yollanan sorulara biraz daha geç yanıt bulabilirsiniz. Diğer yandan AÖF hattı bulunmaktadır. 0850 200 46 10 numaralı hattı arayarak tüm öğrenci işlemleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteri hizmetleri hattı öğrencilere tüm desteği sağlayacaklardır. 
AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları online olarak mı yapılacak?
Yeni normalleşme sürecinin gündemde olduğu bu dönemde en çok merak edilen konu sınavların nasıl yapılacağı oldu. AÖF dönem sonu sınavlarının tamamının yüz yüze değil de online olarak yapılması kararı alındı. Korona virüsünün bu kadar yaygın olmasından dolayı endişelenen yetkililer virüs tamamen bitene kadar online sınav yapacaklarını duyurdu. İnternet erişimi ile online olarak yapılacak olan sınavlar 15 gün sonra açıklanacak. Öğrenciler dönem sonu sınavları için şimdiden büyük bir heyecan yaşıyor. Finallere günler kala çalışmalar devam ediyor. 

Editör: Wan Haber