İçişleri Bakanı Süleyman Soylu talimat verdi, "Ankara beni bulsun" diyen 'Kennedy Dayı bulundu. Kısa bir süre önce YouTuber Röportaj Adam'ın da kendisiyle video çektiği Cihangir Göktaş'a yeni bir kimlik düzenlendi ve tedavi olması için gerekli adımlar atıldı.

Sosyal medyada "Ankara beni bulsun" videosuyla tanınan Mersinli Cihangir'i Ankara buldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla bilgilerine ulaşılan Cihangir Göktaş'a kimlik kartı düzenlendi.

Sosyal medya üzerinden Mersinli esnafın paylaştığı videolarla ünlenen Mersinli Cihangir diğer ismi ile Kennedy Dayı, esnafın ona verdiği yardımlarla hayatını sürdürüyor. Kimliği olmayan Cihangir, hasta olduğu zamanlardaysa hastanelerde tedavi olmakta zorluk yaşıyordu.

Durumu öğrenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu talimat verdi. Mersinli Cihangir'in kimlik bilgilerine ulaşıldı. Asıl isminin Cihangir Göktaş olduğu belirlendi.

1972 yılında İzmir'de doğduğu, aslen Elazığlı olan Cihangir Göktaş'ın neden Mersin'de olduğuna ilişkin bir kayda ulaşılamadı. Medyatava

Editör: Wan Haber