KOÇ BURCU 19 OCAK SALI 2021

Araştırma isteğiniz çok, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyorsunuz ama bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için bulundukları ortam çok önemli. 

BOĞA BURCU 19 OCAK SALI 2021

Bugün heyecanlarınıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

İKİZLER BURCU 19 OCAK SALI 2021  

Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalın. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak.

YENGEÇ BURCU 19 OCAK SALI 2021

Bugün Ay’ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek içir çalışmalar yapacaksınız. Ayrıca iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak etkileyici olmak istiyorsunuz.

ASLAN BURCU 19 OCAK SALI 2021

Bugün romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle sağduyulu davranarak karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Eski dostlar bir araya geliyor.

BAŞAK BURCU 19 OCAK SALI 2021 

İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınızı uygularken kibar ama ısrarcı davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara karşı koyacaksınız. Sabırlı olmanız çok önemli. 

TERAZİ BURCU 19 OCAK SALI 2021

Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin yakın dostlarınızla ortak çalışmalar yapmak için kullanacaksınız.

AKREP BURCU 19 OCAK SALI 2021

Enerjinizin yüksekliğine diyecek yok doğrusu. Farkındasınız ve maddi konularda olağanüstü çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla sanatsal olaylara katılabilir, konuşmalar yapabilir. 

YAY BURCU 19 OCAK SALI 2021

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile sonu gelmeyecek maceralar yüzünden sorun yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda kontrollü olun. Bazı eleştirilere maruz kalmak sizi üzebilir.

OĞLAK BURCU 19 OCAK SALI 2021 

Enerjiniz hayata hırslı ve adanmış bakmanız. Siz bir şey yapmadan önce sıkı düşünür ve hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız hız kazanabilir. İş hedeflerinizi üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

KOVA BURCU 19 OCAK SALI 2021

Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek ama çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin farkındasınız. 

BALIK BURCU 19 OCAK SALI 2021

Coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak için hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleri için olumlu çabalar içinde olacaksınız. Eski dostlarınız karşınıza çıkabilir. 


 

Editör: Wan Haber