14 Şubat'ın yaklaşmasıyla birlikte akıllara birçok soru takılıyor. 14 Şubat hangi güne denk geliyor. Pandemi nedeniyle mağazalar açık olacak mı? 

Sevgililer gününün yaklaşmasıyla birlikte birçok işletme ve çiftler bu özel günün heyecanını yaşıyor. Sevdikleriyle birlikte özel bir gün geçirmek isteyenler bu yıl pandemiye takıldı. 14 şubat günü nerelerin açık olacağı merak edilirken, bir yandan da işletme sahipleri bu özel günde büyük bir beklentiye girdi.

Genellikle her yıl kutlanan bu günün özel bir gün olması nedeniyle, her yerin kırmızı güller, balonlar ve romantık cisimlerle süslendiğini görmekteydik. Bu yıl geçmiş yıllara oranla bu tür görüntüler pek olmasa da çiftler sevdikleriyle birlikte güzel bir gün geçirmek istiyor.

Bu yıl çiftlerin özel günü yani 14 şubat sevgililer günü Pazar gününe denk geliyor. Ve ülkemizde uygulanan tedbirler nedeniyle hafta sonu kısıtlamalar nedeniyle sokağa çıkmak yasak olurken, işletmelerde kapalı bulunuyor. Konu ile ilgili yeni bir karar verilecek mi, verilmeyecek mi sorusu belirsizliğini koruyor.

Editör: Wan Haber