WANHABER

Erdoğan Mayıs 1,2 ve 3’te ise sokağa çıkma yasağının olabileceği vurgusunu yaptı. Ramazan bayramından sonra hayatın nasıl normalleşeceğini anatan Erdoğan, “herkesin tedbirlere uymaya devam ettiği takdirde rahatlamanın olacağını” söyledi.

Videokonferans üzerinden bakanlarla görüşen Erdoğan önceliğin dört sektöre verildiğini söyledi.

Erdoğan, “Öncelikle tarım, tekstil, sanayi ve bu üç sektörün ardından turizmde kademe kademe rahatlamanın başlaması planlanıyor” değerlendirmesini yaparak kurmaylarına, “ “Kendi evinizin önünü bile ekin, boş yer kalmasın” talimatı verdi.

Mayısta da yasaklar devam edecek

MYK toplantısında ramazan ayında uyulması gereken tedbirlerin uyulmasının önemli olduğunu vurgularken, mayıs ayında ise tedbirlerin devam edeceği sinyalini verdi. Mayıs 1,2 ve 3’te sokağa çıkma yasağının olabileceği vurgusunu yaptı. Ramazan bayramına kadar sıkı bir denetimin olacağını ve bayramdan sonra rahatlmanın olacağını söyledi.

Hasret gidermeliyiz

Erdoğan yaptığı açıklamalarda bayramdan sonra rahatlamanın olacağını söyleyerek, “Bayram sonrası milletimizle olan ayrılığı telafi etmeliyiz. Sahaya inmeli, halkımız ve milletimizle hasret gidermeliyiz” ifadesini kullandı.

Editör: Wan Haber