"Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Şanlıurfa"dan Konya'ya gidecek olan gençler ve velilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmasında, bakanlıklarının yapmış olduğu proje kapsamında sadece Doğu ve Güneydoğu illerinden gençlerin katıldığını, bu geziye katılmak için yüzlerce gencin sırada beklediğini, bu nedenle katılanların şanslı olduğunu ve bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti. Yıldız "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında ilimizden 50 kız ve 50 erkek olmak üzere toplam 100 gencimiz Konya gezisine katılacaktır. Geziye katılacak olan gençler uçakla Ankara'ya, Ankara'dan Konya iline de hızlı tren ile gidip, aynı şekilde de geri döneceklerdir" dedi.
Yıldız, seyahat günlerini de açıklayarak, "Projenin amaçlarından birinin de gençlerin uçak ve hızlı tren ile seyahat etmeleridir. Gezi toplam 4 gün sürecek olup, ilk etapta erkekler 28 Ocak tarihinde, ikinci etapta ise kızlar 4 Şubat tarihinde gideceklerdir" diye konuştu.
(MUD-MEF-Y)

24.01.2013 19:09:53 TSI

Editör: Wan Haber