Kütahya'nın Gediz ilçesinde, son teknolojisi ürünü ile donatılan 7D Sinema ve Eğlence Merkezi törenle açıldı.
Muammer Çiçek ve Durmuş Tunç yönetiminde Kankalar Bilişim Hizmetleri Limitet Şirketi tarafından Hoca Kemal Efendi İş Merkezi'nde kurulan 65 kişi kapasiteli 7D Sinema ve Eğlence Merkezi için açılış töreni düzenlendi.
Törene Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ile birlikte sinemaseverler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 40 yılı aşkın bir zaman içerisinde Gediz'de ilk kez sinema kurulduğunu ve önemli bir kültür boşluğunun 7D Sinema teknolojisi ile yeniden doldurulduğunu söyledi.
Konuşmanın ardında Başkan Saraoğlu tarafından sinemanın açılışı yapılırken, tüm sinemaseverler için ilk film olarak ücretsiz bir gösterim sunuldu. "Romantik Komedi 2" adlı film tüm sinemaseverleri heyecanlandırdı.
7D Sinema ve Eğlence Merkezi yöneticisi Muammer Çiçek, 7D Sinema teknolojisi kullanan eğlence merkezinde cep sineması da uyguladıklarını ve Gedizli sinemaseverleri en son vizyon filmleri ile buluşturacaklarını söyledi.
Günde en az 4 seans gösterim sunduklarını belirten Muammer Çiçek, halka 9 liradan satışa sunulan biletlerin öğrenciye 8 lira olarak uygulanacağını duyurdu.
(MA-EFE)

15.02.2013 12:16:33 TSI

Editör: Wan Haber