Bursa'nın İnegöl ilçesinde evlerinde 590 gram esrar ele geçirilen iki kadın, adliyeye kucaklarında bebekleri ile getirildi. Daha önce de aynı suçlardan sabıkaları olan iki kadının kucağındaki bebekleri ise olanlardan habersiz etrafa gülücükler saçtı.
Bir ihbarı değerlendiren İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Atılgan Sokağı'ndaki bir eve operasyon düzenlendi. Savcılıktan alınan talimatla eve girip arama yapan KOM ekipleri, evin bir köşesinde zulalanmış 590 gram kullanıma hazır esrar ele geçirdi. Operasyon sırasında evde bulunan 28 yaşındaki Duygu H. ile 42 yaşındaki Oya Ç., KOM ekiplerinin evi sardığını görünce esrarın bir kısmını sobada yakmak istedi. Hızlı davranan KOM ekipleri, sanıkların yakmak istedikleri esrarları fazla zarar görmeden sobadan çıkardı.
BEBEKLERİ İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDILAR
Duygu H. ile Oya Ç., bir yaşlarındaki bebekleri ile birlikte emniyete götürülerek, gözaltına alındı. Gözaltı sürelerinin ardından her iki kadın da kucaklarında bebekleri ile birlikte adliyeye sevk edildi. Kadınların kucaklarındaki bebekler, olan bitenden habersiz etrafa gülücük saçtı.
(SB-MŞ)

16.12.2012 16:37:04 TSI

Editör: Wan Haber