Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Emet ilçesinde Orman Emvali Satış Deposu'nun da içerisinde bulunduğu Yangına İlk Müdahele Ekip binasının yenilendiği duyurdu.
Esentepe Mahallesi'nde bulunan Emet Orman Emvali Satış Deposu ve Yangın İlk Müdahale Ekip binasının açılışı, Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Emet Orman İşletme Müdürü Savaş Ünle, Emet Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Şefleri ve personelin katılımı ile gerçekleştirildi.
Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, "Bütün Yangın Kulelerimizi, İlk Müdahale Ekip Binalarımızı, İdare binalarımızı teşkilatımıza ve personelimize yakışır daha üst standartlarda hizmet verilebilecek alanlar haline getirmeyi hedefliyoruz.
Emet Orman İşletme Müdürlüğü, Orman Emvali Satış Deposu içerisinde yer alan Depo İdare Binası ve Yangın İlk Müdahale Ekip Binası baştan sona yenilenmiştir. Emet Orman Emvali Satış Deposu İşletme Müdürlüğü'nün tek deposudur. Ayrıca 125.000 m3 Endüstriyel Emval Kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük deposu olarak yerini almaktadır. Teşkilatımızın imaj ve fonksiyonları açısından uygun olmayan Depo İdare Binası baştan sona yenilenmiştir. Yenilenen idare binası ile beraber depoda görev yapan personelin tüm ihtiyaçları karşılanacağı gibi, depoya gelen müşterilerimiz için dinlenme odaları ve çay salonu yapılarak hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanmıştır. Böylelikle teşkilatımızın dışarıya karşı imajı daha da güçlenecektir.
Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
(EFE)

28.01.2013 12:34:44 TSI

Editör: Wan Haber