Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, yüzme sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent merkezinde iki yeni yüzme havuzu inşa edeceklerini söyledi. Yaklaşık 220 bin TL'ye mal olacak yüzme havuzları bu yaz hizmete girecek.
Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Aybey ve Atatürk Mahallesi'nde iki yeni yüzme havuzu inşa ederek bu yaz halkın kullanımına açacaklarını söyledi. Erdoğan sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde inşa edecekleri havuzların yüzme sporunun gelişimine katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Başkan Erdoğan, her mahallede spor alanları oluşturmaya devam edeceklerini de belirterek, " İki farklı bölgede iki yeni tesisimize hayat vermek istiyoruz. Kentimizde herkes sporu güzel ortamlarda yapsın istiyoruz" dedi..
Sağlıklı bir yaşam için sporun büyük önem taşıdığını ve tesislerin yanı sıra amatör branşlara da ellerinen gelen desteği vermeye çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizde her spor dalının herkes tarafından kolaylıkla yapılabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizde futbol, basketbol ve tenis sahaları inşa ettik ve etmeye devam edeceğiz. Her mahalleden her kesimden vatandaşımız yapsın diye farklı bölgelere yaptık. Ayrıca yaptığımız küçük parklarda da spor yapılabilmesi için donatılarımızı koyduk. Şimdi spor alanlarına yenilerini ekliyoruz. İki mahallede yüzme havuzu açıyoruz. Atatürk Mahallesi ve Aybey Mahallesi'nde yer alacak havuzlar yüzme sporunun gelişmesine katkı sunacak. İki havuzu yaklaşık 220 Bin TL'ye inşa edeceğiz. Biz sadece spor tesisleri inşa etmiyoruz. İmkanlar ölçüsünde amatör kulüplere ve amatör sporculara da katkı vermeye çalışıyoruz" dedi.
(KY-İK)

15.01.2013 12:35:25 TSI

Editör: Wan Haber