Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Siyaset Akademisi"nde önemli mesajlar verdi.
AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Siyaset Akademisi programında kürsüye çıkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nde uyguladığı değişim yönetimi modeli ve yeniden yapılanma çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Yönetimde başarılı olabilmek için "hantal" olarak nitelendirdiği çalışma sisteminin değiştirilmesi gerektiğini belirten Tiryaki, kendilerini başarıya götüren icraatları anlatarak, sistemi nasıl yendiklerini ortaya koydu. Türkiye'de hantal ilerleyen sistemin değiştirilmesine yönelik hükümetin önemli çalışmaları olduğunu belirten Tiryaki, "80 yılda kendi ellerimizle bu hale getirdiğimiz sistemi bir yılda değiştirmek oldukça güç. Son on yılda bazı kalıpları değiştirmeye yönelik gösterilen çabalar zor ve sancılı geçiyor" diye konuştu.
Seminerin sonunda söz alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise, devletin çalışma sistemi ile ilgili Türkiye'de son 10 yılda bir zihniyet değişikliği olduğunu dile getirdi. Uzun, Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'nin konuşmalarından alınması gereken önemli mesajlar olduğunu da vurguladı.
Programın sonunda Veysel Tiryaki'ye çiçek ve bir vazo hediye eden Başkan Uzun, seminer sonrası Tiryaki ile birlikte Kültür Merkezi'nde kısa bir gezi yaptı.
(BK-CC-Y)

11.02.2013 16:36:01 TSI

Editör: Wan Haber