Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Akşehir'deki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile akşam yemeğinde buluştu.
Akşehir Mutfağı'nda düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Oğul'un yanı sıra Akşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cemal Filiz, yerel gazetelerin çalışanları, ulusal ajansların temsilcileri, Akşehir'de yayın yapan yerel radyo temsilcileri katıldı. Basın mensuplarıyla böyle bir günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Abdülkadir Oğul, gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna değinerek, "Gerçekten cefakar bir görev yapıyorsunuz. Akşehir'deki ve bölgedeki haberleri en iyi şekilde bölgemize ve halkımıza ulaştırıyorsunuz. Hepinize bu çalışmalar için teşekkür ediyorum. Ben mahalli gazetelerin en iyi okuyucularından biriyim. Bu yıllardır benim bir özelliğim. Arşivimde de bir çok gazeteyi tutmaktayım. Gerçekten Akşehir'in ilerisi için de, arşivi için de çok güzel ve önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. Sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum" diye konuştu.
Başkan Oğul ve basın mensupları, Akşehir'de yapılacak yeni projeler, yatırımlar ve Akşehir'in sorunları hakkında karşılıklı istişarede bulundular.
(CF-FM-Y)

11.01.2013 16:03:53 TSI

Editör: Wan Haber