Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Akcan ve dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
Muhtarlar Derneği'nin tek bir çatı altında toplanmasının ardından daha verimli hale geldiğinin altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Sizleri böyle birlik beraberlik içerisinde görmek beni mutlu ediyor. Muhtarlık görevinin önemi doğrultusunda, bilinçli hareket ederek mahallelerinize fayda sağlıyorsunuz. Sizler temsilcisiniz ve bu tür toplantılarda sizlerle buluşup, mahalle sorunlarına karşılıklı çözümler üretiyoruz. Bu önemli bir ayrıntıdır. Sizinle irtibat halinde olmak, çalışmalarımızın verimliliği açısından son derece önemli" diye konuştu.
Ziyarette, mahalle muhtarları ile mahalle sorunları ve gereksinimleri doğrultusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Başkan Evcilmen, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan'a, çalışmalarını daha etkin ve verimli sürdürebilmeleri için dizüstü bilgisayar armağan etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve dernek üyeleri, bilgisayar ihtiyacını karşılayan Başkan Evcilmen'e teşekkür etti.
(SK-Y)

30.01.2013 14:00:49 TSI

Editör: Wan Haber