Aydınspor 1923'te Hulisi Akşit'in istifası ile 'Geçici Başkan' sıfatı ile Aydınspor 1923'ün başkanlık koltuğuna oturan İlhan Gönendi, Aydınspor 1923'e sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.
Aydınspor 1923'ün Aydın'ın takımı olduğuna dikkat çeken Gönendi, kulüp başkanı Hulisi Akşit ile hiçbir sorunlarının bulunmadığını ifade ederken, kendisine verdiği emekler için teşekkür ettiklerini söyledi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile telefonda görüştüğünü ifade eden Gönendi, "Kendisi , Aydınspor 1923'e destek vereceğini, Aydınspor 1923'ün yalnız kalmayacağını iletti. Aydınspor 1923'te şu an için tek sıkıntı para. Yolumuza şu anda devam ediyoruz. İlerleyen günlerin ne getireceğini göreceğiz" diye konuştu.
"MENEMEN MAÇI ÖNCESİ ÖDEME YAPACAĞIZ"
Aydınspor 1923'e sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Gönendi, "Hedefimiz belli. Aydınspor 1923'e sahip çıkmalıyız. Bunu tüm Aydın'dan bekliyoruz. Kulübe 50 kuruş dahi destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Menemen Belediyespor maçı öncesi futbolcularımıza ödeme yapacağız. İlk yarıyı lider kapatmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Menemen Belediyespor maçında Adnan Menderes Stadı'na bekliyoruz"şeklinde konuştu.
"BU İŞ YARIM KALMAMALI"
Aydınspor 1923'ü sezon başından bu yana destekleyen Aydın Valisi Kerem Al ise yaptığı açıklamada Aydınspor 1923'ün sorunlarının zamanla çözüleceğini kaydetti. Yöneticilerle yoğun programı dolayısıyla görüşemediğini belirten Vali Al, "Aydınspor 1923 iyi gidiyor. Bu işin kimyasının bozulmaması gerekiyor. Yöneticilerde kaynak bulamamanın verdiği bir sıkıntı yaşanıyor. Borç yükünün gerilim yaşattığını tahmin ediyorum" diye konuştu.
Vali Al, Aydınspor 1923'e desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.
(GY-MB-İK)

18.12.2012 16:52:57 TSI

Editör: Wan Haber