AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Dengiz, basının, halkın bilgilendirilmesi ve toplumun aydınlatılmasında hayati rol oynadığını kaydetti.
Basın çalışanlarının, çoğu zaman güç koşullar altında çok önemli bir kamu görevi yürüttüklerine dikkat çeken Dengiz, şunları belirtti:
Halkı bilgilendirme, haber verme, eğitme ve halk adına denetim yapma gibi son derece önemli görevler yürüten gazeteciler, farklı kesimlerin sorunlarının ve fikirlerinin tartışılmasına de zemin oluşturmaktadırlar. Halkın sorunlarını dile getiren ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında takipçisi olan basın mensuplarının, çok daha iyi şartlarda görev yapması hepimizin ortak temennisidir. İleri demokrasi hedefini gerçekleştirmek için büyük çaba gösteren ülkemizde, demokrasinin tüm kurumlarıyla yerleşmesi açısından da basınımıza önemli görevler düşmektedir.
Dengiz, köklü bir geçmişe sahip Kayseri medyasının mevcut durumundan daha ileriye gitmesini dileyerek, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
(AÖ-Y)

09.01.2013 14:04:09 TSI

Editör: Wan Haber