WanHaber - Fatma ÖZTÜRK

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olan Nayif Şabu, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Göksel Yarız'dan görevi devralan Şabu, 2024 seçimlerinde Van'ın tüm ilçelerinde aday çıkarmak için çalışacaklarını belirtti.

Milli görüşe sahip tüm vatandaşları parti teşkilatına beklediğini aktaran Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, "Yeniden Refah Partisi Milli Görüş’ün membasıdır. Milli Görüş’ün o mektepte yetiştiği siyasi partidir. Bunun lideri de hocası da rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızdır. Şimdi oğlu Dr. Fatih Erbakan’dır. Bu davaya 50 yıldan bu yana hizmet eden, emek veren, sahip çıkan Necmettin Erbakan hocamızdan sonra bizler de Milli Görüşçü olarak sahip çıkacağız. Basın mensuplarının aracılığıyla Van’daki Milli Görüşçü kardeşlerime sesleniyorum. Milli görüşçülerin dışlanmadığı, hakir görülmediği, hiçbir şekilde kabul görmediği bir yer varsa orayı bıraksınlar. Milli görüşçülerin asıl yuvası, asıl yeri Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığıdır. Hepsini partimize davet ediyoruz" dedi.

nayif-sabu-yrp-2

Van adına önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini söyleyen Şabu, "Siyasete karşı, siyasetçiye karşı güven kaybı var. Bu çok önemlidir, tehlikelidir. Siyasetçiler ülkemizi, devletimizi, kurumları idare ediyor fakat o siyasetçilere karşı vatandaşların güveni kalmamıştır. Siyasetçiler söylemlerine dikkat etmeli. Bütün siyasetçiler sorumluluklarının farkında olmalı. Yeniden Refah Partisi olarak biz vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Doğrularımızla siyaset yapacağız. Yanlış yapanların karşısında olacağız. Bizim davamız ve ilkelerimiz var. Takdire şayan çalışmalara imza atacağız. Her toplumun mutlaka bir kurtuluş reçetesi olması gerekiyor. Ülke olarak her alanda geçen yılı arar hale gelmişiz, özellikle ekonomik olarak ciddi sorunlarımız var. Bu sorunların farkında olmalıyız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: WanHaber - Fatma ÖZTÜRK