WanHaber / Fatma Öztürk 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı Siyasi Hukuk Başkanı M. Akın Dinçer, AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu'nun katıldığı toplantıda seçim öncesi hazırlıklar konuşuldu.

"BÜTÜN MUHTARLIKLARI GEZDİK" 

İpekyolu İlçe Başkanlığı sürecince 50 mahalleye ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Kuşan, "Kırsal mahallelerden başlayarak, bütün mahalle muhtarlarını gezdik. Büyük sıkıntılar, büyük dertler vardı, yapılması gereken fakat hiç yapılmayan işler vardı, biz hepsiyle görüşüp tek tek notlarımızı aldık. Tüm mahalleleri gezdikten sonra 50 muhtarımız ve sayın Valimizle bir toplantı düzenledik. Mahallelerimizin içinde olduğu sıkıntıları toplantıda sayın Valimizle görüşerek dile getirdik" dedi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı teşkilatı olarak köklü değişikliklerin yapıldığını ve yeni yapılanma ile beraber seçim öncesi hazırlıklar noktasında çalışmaların sürdüğünü aktaran AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, "Bizler Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mahalle başkanlıkları kurduk. AK Parti olarak, birçok mahallede ofisler açtık, bizlere gelemeyen vatandaşlarımız, ikamet ettikleri yerlerde bulunan mahalle başkanlıklarına gidiyorlar ve sorunlarını dile getiriyorlar. Amacımız İpekyolu ilçesinde yer alan tüm mahallelere mutlaka bir temsilcilik açmak" şeklinde konuştu.

"İÇİMDE BÜYÜK BİR COŞKU VAR"

Seçime dair büyük umutlarının olduğunu dile getiren Kuşan, "İçimde büyük bir coşku var, çünkü inanıyorum ve bu hissiyat beni sokağa sürüklüyor, meydanlara götürüyor, ben kazanacağımıza inanıyorum, tekrar dile getiriyorum İpekyolu Belediye Başkanlığını kazanacağımızı buradan müjdelemek istiyorum" ifadelerine yer verdi. 

Belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci hakkında konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, seçim hareketliliğine girdiklerini söyledi.

Van basınıyla bir araya gelen yönetim interaktif bir toplantı gerçekleştirerek, merak edilen soruları da cevapladı.

F_SMjgQXQAA5U6F

F_SMkR8WQAE_Qms

F_SMj3jWQAAYy8x

F_SMjGNWgAArhFs

Kaynak: WanHaber / Fatma Öztürk