Artı Değer Van Spor Futbol Kulübü yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Kulüp Başkanı Özgür İreç İlhan’ın öncülüğündeki ziyarete, İkinci Başkan Emin Bayram ve Vanlı iş insanı Ekrem Karademir de katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ziyaret kapsamında Vanspor’un mevcut durumu, karşı karşıya kaldığı sorunlar ve kulübün geleceğine ilişkin konuların kapsamlı şekilde değerlendirildiği ifade edildi.

VANSPOR’UN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Artı Değer Van Spor Futbol Kulübü tarafından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, “Kulüp Başkanımız Özgür İreç İlhan ve İkinci Başkanımız Emin Bayram ve Vanlı İş İnsanımız Ekrem Karademir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ülkemizin içinden geçtiği önemli süreçte, toplumsal barışın, kardeşliğin ve birlik beraberlik ortamının güçlendirilmesine yönelik girişimleriyle ülkenin siyasi gündeminde önemli bir rol üstlenen Sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştirilen görüşmede, Vanspor Futbol Kulübümüzün mevcut durumu, karşı karşıya kaldığı sorunlar ve geleceğine ilişkin konular kapsamlı şekilde ele alındı. Son derece olumlu ve yapıcı bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Sayın Devlet Bahçeli, Vanspor’umuza yakın ilgi göstererek kulübümüzün yaşadığı sorunların çözümü ve haklarının korunması noktasında gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti.” denildi.

“ORTAK PAYDAMIZ VAN, ORTAK SEVDAMIZ VANSPOR’DUR”

Paylaşımın devamında şu ifadelere yer verildi; “Bir şehrin ortak sevdası, binlerce insanın umudu olan Vanspor’umuzun geleceği için hiçbir ayrım gözetmeksizin, her platformda ve her koşulda mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Kulübümüze göstermiş olduğu yakın ilgi, samimi yaklaşım ve çözüm odaklı değerlendirmelerinden dolayı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. Ortak paydamız Van, ortak sevdamız Vanspor’dur.”

Kaynak: Mecnun Çali