Wanhaber / Ramazan Çetin

Lige çok iyi bir başlangıç yapan Vefa Group Van Spor Futbol Kulübü'ne nazar değdi!

Hafta sonu deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Vefa Group Van Spor FK, bu maçta 3-0 yenilerek hem liderliğini kaybetti, hem de çok önemli bir oyuncusu sakatlanarak sezonu kapattı.

Vefa Group Van Spor FK'nin başarılı orta saha oyuncusu Kerem Çağatay'ın, Yeni Mersin İdmanyurdu maçında girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlandığı ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Bu sezon önemli bir futbolcusundan yararlanamayacak olan Vefa Group Van Spor FK, Kerem Çağatay şokunu yaşarken, bir kötü haber de Şerif Doğan'dan geldi.

Kasında 2. derece yırtık tespit edilen Şerif Doğan'ın 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

İki futbolcunun sakatlığına ilişkin Vefa Group Van Spor FK tarafından yapılan açıklamada: "Kerem Çağatay: Yeni Mersin İdmanyurdu maçında girdiği ikili mücadele sonucunda sağ ayağına aldığı darbe neticesinde ön çapraz bağında kopuk, iç yan bağında yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuz kısa süre sonra ameliyat olup, 6 ay sahalardan uzak kalacaktır.

Şerif Doğan: Maçta aldığı darbe sonucu yapılan klinik ve emar muayenesinde 'rectus femuris' kasında 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmış olup, 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacaktır. Camiamız adına futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Editör: Ramazan Çetin