Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı ve eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve Ankara'nın sembolü seymenlerden oluşan bir heyetle Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e tebrik ziyaretinde bulundu.
Kabine revizyonu kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine atanan Ömer Çelik'e başarı dileklerini ileten Halil Şıvgın, Çelik'in enerjisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na dinamizm kazandıracağını belirtti. Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı olarak, Çelik'e yeni görevinde her türlü desteği vermek için hazır olduklarını ifade eden Şıvgın şöyle konuştu: "Biz Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı Türkiye'nin dünyaya açılan en önemli pencerelerinden bir olarak görüyor ve çok önemsiyoruz. Sayın Çelik'in vizyonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığımızın yeni dönemde çok önemli işler başaracağına inanıyor ve Sayın Bakanın yeni görevini kutluyoruz."
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ise, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vakfın Başkent Ankara'nın tanıtımında kilit rol oynadığını ve son derece önemli faaliyetler yürüttüğünü söyledi. 2013 yılının "Cumhuriyet'in ilan edilmesinin ve Ankara'nın Başkent oluşunun 90. yıldönümü" olduğu hatırlatılan görüşmede, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın 90. yıl etkinlikleri kapsamında işbirliği yapabileceği vurgulandı.
(ZÇ-ÖK-Y)

01.02.2013 12:00:03 TSI

Editör: Wan Haber