Zümrüdüanka dizisi Fox Tv için gerçekten bitmiş. Fox TV yönetiminde Zümrüdüanka dizisi az reyting alacağını ve final yapacağını bilerek yalnız Sen Çal Kapımı dizisine son bir şans tanımak için Zümrüdüanka dizinin gününü değiştirmek kararı almıştı.

Zümrüdüanka oyuncuları ve yapımcısı Pastel Filme hakaret şeklinde gerçekleşen bu gün değişmesi sosyal medyada büyük yankı oluşturdu. Cumartesi akşamı 4 reyting alan yaklaşık olarak 3.5 milyon seyirci tarafınca ilgi ile takip edilen Zümrüdüanka dizisi çarşamba gününe alınınca dizinin fişini çekmiş oldu.

Zümrüdüanka dizisi şimdi 23. bölümünün çekimlerini Kapadokya’da devam etmekte. Zümrüdüanka dizisi için alınmış geçerli bir karar yok; fakat Fox Tv 30 bölümünün ardından Zümrüdüanka dizisi ile yoluna devam etmek istemiyor.

Fox Tv yönetiminde yayınlandığı gün iyi reyting almış olsa da birinci olamayan Zümrüdüanka  dizisine bir ceza kesmiş. Trt 1 de yayınlanan Gönül Dağı ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinin yanlarında bir de İbo Show Zümrüdüanka dizisinden daha çok seyredilmesi Fox TV yönetimindekilerin canını sıkmış ve aldıkları kararla 3.5 milyon seyirciyi hiçe saymakta.

Zümrüdüanka dizisi için alınan gün değiştirme kararı dizinin reytingini yükseltmek için değil Sen Çal Kapımı dizisini kurtarmak düşüncesiyle yapıldı.

Sen Çal Kapımı Dizisi Cumartesi Daha Başarılı Sonuçlar Alır!

Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcısı olan MF Yapım Fox TV ile yapmış olduğu görüşmelerde gün değiştirme talebi etmiş fakat Fox TV’nin boş günü olmadığından dolayı bu talep geri çevrilmiş; fakat Zümrüdüanka dizisindeki düşüşlerin de etkisiyle böyle karar verildi.

Sen Çal Kapımı dizisi çarşamba akşamı çok güçlü rakiplerle mücadele yapmış ve kasım ayına kadar güzel başarılı sonuçlar almıştı. Fakat kasım ayından başlayarak özellikle Sadakatsiz dizisinde ki artış Sen Çal Kapımı dizisinin izlenmesini düşürmüştü diğer rakiplerin (Doğduğun Ev Kaderindir, Kuruluş Osman ve Benim Adım Melek) kendi kitlesini geçtiğimiz sezondan oluşturmuş olduğu için kaybeden yeni dizi Sen Çal Kapımı oldu.

Zümrüdüanka dizisi çarşamba gününe almak dizinin zaten sonunu getirmektir; Zümrüdüanka seyircileri cumartesi Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir ve Sadakatsiz dizileri içinden birisini izleyen seyircilerdi bu durumda bir çok seyirci başarılı rakipleri karşısında Zümrüdüanka dizisinden vazgeçecekler bu da Zümrüdüanka dizisinin çarşamba akşamları en çok 2.5 reyting almasına sebep olacak.

Zümrüdüanka Ne Zaman Final Olacak?

Zümrüdüanka dizisinin şimdi kesinleşmiş bir final kararı bulunmamakta tamamen 21 ile 28 Kasım da alacağı neticeye göre karar alınacak fakat Fox TV 25 bölüm ömür biçmekte Zümrüdüanka dizisine. Bu pozisyon da 2021Ocak’ta ara vererek Zümrüdüanka  dizisi bir daha ekranlara gelmeyecektir. Haberay

Editör: Wan Haber