Zuhal Topal’la sofrada yarışma programı bugün de ekranlardaki yerini aldı. Özellikle de 9 Mart Yani bugün yarışan gelin Meryem Koral kaç puan aldı? Bu sorunun cevabı merak edilmeye başlandı. Zuhal Topal, 9 Mart 2021 salı karşı puan verdiği soru işareti tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor...

Pazartesi gününden itibaren başlayıp cuma gününe kadar devam eden (hafta içi) ekranlara gelen ve her gün bir gelinin kayınvalidelere gelmeyeceklerini sunduğu ve kayınvalideler aracılığı ile de Zuhal Topal tarafından oylanması forması ile devam eden Zuhal Topal’la sofrada el becerilerini ve lezzetini güvenim girilir ile beraber devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Mart!

Zuhal Topal’la sofrada, 9 Mart 2021 Salı günü yeni bölümde yemeklerinin tanıtımı gerçekleştirilecek yarışmacı Meryem kural olarak açıklanırken, Eser Koral kayınvalidesi olarak gelinine olan güveninin tam olduğunu dile getirdi.

1 çocuk annesi ve Bolu'da dünyaya gelmiş olan Meryem Hanım, 8 senelik evli, Baba mesleği aşçılık yaptığını öğrenildi. Meryem Hanım İstanbul'da yaşamını sürdürüyor ve kendine bu konuda oldukça güvendiğini de dile getirmeyi ihmal etmiyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Mart Salı Puanları!

Şu sıralar Zuhal topal'la sofrada yarışma programında 9 Mart 2021 salı Yani bugün yarışmacısı olan Meryem Koral yemeklerini kayınvalideleri lezzetine sunuyor. Menüsünü ve sofrasını hazırlanması esnasında kayınvalideler ile Zuhal topal'a Meryem hanımın yemekleri günün merak konusu olmakla beraber haftanın ikinci günü yarışmacısı olan Meryem Kural'ın Zuhal topal'la sofrada 9 Mart Salı puanlarında ne ilerleyeceği de merak edilmeye başlandı yarışmacının tam belli olmasından sonra bu makalede sizler için paylaşacağız.

Editör: Wan Haber