TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin iki başrol karakteri Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol kamera arkasında çok iyi anlaşan, ayrıca iki iyi dost. Oyuncular, dizide her ne kadar dram yüklü bir hikayenin kahramanı olsalar da kamera arkasında durum bambaşka. İki oyuncuda setteki keyifli halleri ile sosyal medyadan takipçilerini keyiflendiren kareler paylaşmayı ihmal etmiyor.

Dizide Mehdi karakterinin cezaevinden tahliye olmak üzere iken kurulmuş olan bir kumpas neticesinde tekrardan hapishaneye girmesi herkesi oldukça şaşırtmıştı. Zeynep’in avukatlığını üstlenip bu oyunu bozmak ve Mehdi Kurtarmak amacıyla gayret ettiği son bölümde ikili arasında duygusal anlar da yaşanmıştı.

Zeynep’e bir avukat olarak işini icra ederken Mehdi de hapishanede sağ kalmaya çalışıyor. Hikayenin devamını gelecek bölüm elbetteki izleyeceğiz. Fakat durumlar başka.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Demet Özdemir, sık sık setten çeşitli paylaşımlar yaparak takipçilerini hem güldürmeyi hem de meraklarını gidermeye çalışıyor. Şimdi de ikilinin karavanda dinlenirken çekilen fotoğrafları dikkatleri çekiyor.

İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir set arasında karavanda çekilmiş olan kareler ile hayranlarını mest ederken Demet Özdemir’in düştüğü not ise bayağı bir güldürdü.

Mahpuslardan kurtaracağım seni!

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü öyle her hafta sizlerle beraber olmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber