Zaman Makinesi 1973 filmi 2014 yılında vizyona giren bir komedi filmidir. Film vizyona girdiği yıl birçok kişi tarafından izlenerek çok beğenilmiştir. Aram Gülyüz'ün yönetmen koltuğunda oturduğu sinema filminin senaryosunu ise Kemal Kenan Ergen kaleme almıştır. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören Zaman Makinesi 1973 filmi televizyon kanallarında da gösterilmiştir. 

Başrollerini Gürgen Öz ve Seda Bakan'ın paylaştığı Zaman Makinesi 1973 filminin konusuna bayılacaksınız. Farklı bir konu işleyen film izleyicilerinden tam not almayı başardı. Sinemada keyifle izlenen film aynı bu akşam televizyonlarınıza konuk olmaya hazırlanıyor! Zaman Makinesi 1973 filmi bu akşam saat 22.00'de Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir?
Zengin bir yaşamı olan Tolga oldukça pervasızdır ve aynı zamanda rahat, geniş bir yaşam sürmektedir. Babası Ali Rıza'nın ölümünden sonra Tolga'ya sadece Anadol STC-16 miras olarak kalır. Babasının neden ona bunu bıraktığını anlayamayan Tolga ise çok sinirlenir. Öfkeli bir şekilde arabasını kullana Tolga, gaza çok yüklenir ve araba göğe çıkar. Ardından arabası bir plaja inen Tolga arabasını tamirciye götürür. Fakat bir terslik vardır. Tolga'yı görenler onun konuşma ve giyinme tarzını çok garip bulurlar. Tamirciyle ücret için anlaşamayan Tolga ise tamircinin yanında işe girer. Tüm bu olanları anlamaya çalışan Tolga aslında 1973 yılının yaz aylarına gelmiştir. Zamanda geri gitmenin şaşkınlığını yaşayan ve lüks yaşama alışan Tolga birçok şey yaşayıp ders alacaktır.

Zaman Makinesi 1973 filmi oyuncu kadrosu:
Gürgen Öz (Tolga)
Seda Bakan (Yasemin, Deniz)
Mustafa Uzunyılmaz
Gülhan Tekin
İrfan Kangı
Perihan Savaş
Sinan Bengier
Zihni Göktay
Ferdi Sancar
Esvet Şahin
Fatih Koyunoğlu
Birsu Demir
Can Bartu Aslan
Damla Cangül
Fehmi Dalsaldı

Editör: Wan Haber