Birbirlerini hiç tanımayan 7 değişik bireyin, sağlık problemleri ve hayata tutunma gayretlerinin ekrana taşınacağı Yüzleşme Doçent Doktor Oytun Erbaş’ın moderatörlüğü ile yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yüzleşme Programı Konusu Nedir?

Alanında uzmanlaşmış hekimlerin katkıları ile yüzleşme evinde yaşamını sürdüren 7 bireyin problemleri ve gerçek hayat hikayeleri mercek altına alınacak. Aynı evde yaşayan katılımcılar, sağlık problemlerine deva ararken Doktor Erbaş ve uzman hekimler de ev sakinlerine hem psikolojik hem de bir açıdan destek olmaya çalışacak.

Yüzleşme programının uzman Hekim kadrosu bir araya gelerek sağlık sorunları tedavileri ve tedavi sürecinde meydana gelenleri masaya yatıracak. Değişik bir konsepti bulunsa da bir döneme damgasını vuran Biri Bizi Gözetliyor tarzı yapım olan Yüzleşme programı merak içerisinde bekleniyor.

Ev sakinlerinin 7 gün 24 saat beraber yaşayacakları, hafta içi her gün ekrana gelecek olan Yüzleşme programı çok yakın zaman içerisinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Editör: Wan Haber