Milyonlarca izleyicisi bulunan fenomen diziye Cansu karakterine can verecek olan Nilperi Şahinkaya katıldı. Yasak Elma dizisi son zamanlarda kadrosunu yenilemeye devam ediyor.

Yasak Elma dizisi, en son Erdal Özyağcılar ile Berk Oktay’ı oyuncu kadrosuna dahil etmişti. Bununla da yetinmeyen dizi yönetimi yetenekli oyuncu Nilperi Şahinkaya'yı da an itibariyle Cansu karakteri olarak yasak Elma dizisinin setine kattı.

Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kiraz Mevsimi, yeni hayat ve Kuzgun gibi dizilerde oynayan Nilperi Şahinkaya oldukça yetenekli bir oyuncu olarak de dikkatlerden kaçmıyor. Cansu karakterine can verecek olan Nilperi Şahinkaya oynayacağı karakter ile adeta ortalığı karıştıracak ve pek sevilmeyen birisi olacak.

Yasak elma dizisine dahil olacak olan Nilperi Şahinkaya oynayacağı karakter ile ilgili çeşitli bilgilendirmede bulundu. Cansu rolünü oynayacağı yasak elma dizisinde Nilperi Şahinkaya Hasan Ali’nin ölen eşi Filiz’in yeğeni olarak kadroya katılacak. Böylelikle oldukça eşsiz bir karaktere can vermiş olacak.

Cansu, Aslında Ender ve Şahika’nın pavyondan bulmuş olduğu bir karakter olarak ortaya çıkacak. Böylelikle yasak Elma dizisinin kadrosu yeni bir kötü karakter ile buluşacak. Şimdiden heyecan seviyesini doruklara taşıyan bu gelişme önümüzdeki günlerde daha da detaylandırılacak.

 Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiğinde ya da yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim katacağı zaman bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşamıştı?

Halit’i öldürmekle suçlanan Şahika, Ender ve yıldız birbirlerine düştüler. Şahika Halit’in kızı Zehra’ya:

Senin babanı Yıldız ile Ender öldürdü!

Dedikten  hemen sonra Zehra soluğu emniyette aldı.

Sonrasında ise Çağatay ile Yıldız’ın kız isteme merasimi vardı. Polis baskın yaparak Ender ile Yıldız’ı gözaltına aldı. Çıkarıldıkları ilk mahkemede tutuklanan Yıldız ile sonrasında ise Hasan Ali’den yardım istediler.

 Hasan Ali’nin de araya girmesiyle beraber Şahika da hapishaneye girdi. Bundan sonraki bölümde ise Şahika, yıldız ve Ender’in hapishaneden çıkmış hallerini göreceğiz. Fakat bütün hisselerini Hasan Ali’ye devretmiş olarak... Bakalım bundan sonraki bölümünde neler yaşanacak.

Editör: Wan Haber