3 sezondur Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyici ile buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin lüks, şatafat konularında izleyici izleyiciyi etkilediğini söylemek mümkün.

Teknolojinin gelişmesi ile beraber artık dizi setlerinde teknolojinin imkanlarından faydalanmak senaryolara dahil oldu.

Özellikle de yasak Elma dizisinin oyuncularının Dizide hangi cep telefonlarını kullandıkları, Bu cep telefonlarının markalarının ne olduğu, fiyatlarının ne kadar olduğu ile ilgili çeşitli sorular sorulmaya devam ediliyor. Bu makalede izleyicilerin ya da okuyucuların merak etmiş oldukları bütün soruların cevaplarını bulmak mümkün olacaktır.

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cevatzade, Nilperi Şahinkaya, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Şevval Sam gibi oldukça yetenekli bulunduğu yasak elma dizisinde Bu oyuncularımı kullanmış oldukları cep telefonları da merak edilmeye başlandı. izleyiciler aracılığı ile yasak elma dizisinde bulunan oyuncuların kullanmış oldukları telefonları araştırılmaya başlanmıştır. Bizlerde bu makalede sizler için bu sorunun cevabını derledik.

Yasak Elma Şahika'nın Kullandığı Telefon!

Yasak Elma dizisinin 44. bölümünden itibaren yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Nesrin Cevatzade (Şahika) karakteri dizinin başrollerinde bulunan diğer isimlerden biridir. Şahika'nın kullanmış olduğu cep telefonu iPhone 8 Plus tır ve bu telefonun fiyatı ise ortalama 7 bin 500 TL'den satışa sunuluyor.

Yasak Elma Yıldız'ın Kullandığı Telefon!

Dizinin en başından itibaren yasak Elma'ya dahil olan Yıldız (Eda Ece) başrol olarak bulunduğunu biliyoruz. Sıcakkanlı, komik ve samimi tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Yıldız karakteri bu dizide iphon11 kullanıyor yasak elma dizisinde iPhone 11 yeşil rengini kullanan oyuncunun kullandığı bu telefonun fiyatı ise yaklaşık olarak 10 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yasak Elma Cansu'nun Kullandığı Telefon!

93. yeni bölümden itibaren dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Nilperi Şahinkaya, Cansu karakterini hayatı veriyor. Bu dizide kullandığı cep telefonu markası General Mobile 8 dir. Bu telefonun piyasadaki satış fiyatı ise ortalama 1500 TL dir.

Editör: Wan Haber