Yakın zaman içerisinde (Yaz aylarının başında) Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı şimdiden merak edilmeye başlandı...

Süreç Film imzasını taşıyacak yalancı dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Başrollerinde Ceren Moray ile Kadir Doğulu bulunacak gibi görünüyor şimdiden. Henüz oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve oyuncularla Anlaşma sağlandığı takdirde yeni gelişmelerin yaşanacağını da söylemek mümkündür.

Kadir Doğulu Kimdir?

Kendisi ile anlaşmaya varıldığı takdirde Kadir Doğulu, yalancı dizisinin başrolünde oynayacak. Kadir Doğulu 1982 senesinde Mersin'de dünyaya gelmiştir Pis Yedili, fatih-harbiye, Sevdam Alabora, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bana sevmeyi anlat, gibi projelerde bulunmuştur.

Ceren Moray Kimdir?

1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. Pera Güzel Sanatlar bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesi tiyatro bölümündeki eğitimini de başarılı bir şekilde bitirmiştir. Nefes nefese, Doktorlar, Kavak Yelleri öğretmen gibi pek çok projede bulunmuştur.

Yalancı Dizisi Konusu Nedir?

Bir yaz dizisi kategorisi olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yalancı dizisinin oyuncu arayışı tamamlandığında dizide oynayacak ve yaz aylarına hazır edilecek olan projede kimlerin yer alacağı ile ilgili sizlere bu satırlardan daha net bilgiler vereceğiz.

Ayrıca senaristler tarafından yalancı dizisinin konusu ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldığında bu satırlardan yine bulabilirsiniz...

Editör: Wan Haber