Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken dizinin yeni bölümleri seyircileri ile buluşmaya devam ediyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 33. bölümü heyecan içinde izlendi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler olduğu merak ediliyordu. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yayınlandığı günden bu yana herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Yayınlandığı gün sosyal medya hesaplarında yorum yağmuru almaya başladı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi olmaya devam ederken bir yandan da reyting skorları sallamaya başladı. Reyting zirvelerini zorlayan Uyanış Büyük Selçuklu, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye ve izleyicilerini mutlu etmeye devam ediyor.
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?
Tarihi en güzel şekilde yansıtan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. TRT1 kanalının sevilen dizisi hız kesmeden devam ediyor. 
Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncuları kim?
Ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu Sezin Akbaşoğulları, Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Murat Garipoğaoğlu ve Çiğdem Selışık Onat gibi isimleri oyuncu kadrosuna dahil etmiştir. Muhteşem dizinin oyuncuları büyük ilgi ile ekranlarda kendini göstermeye devam ediyor. 
Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne?
Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah dönemi anlatılmaktadır. Melikşah döneminin en net bir şekilde anlatıldığı dönem olan Uyanış Büyük Selçuklu, tarih sevenlerin tam notunu almıştır. Melikşah’ın zaferleri, başarıları, başından geçenler anlatılmaktadır. Tarihin en net döneminin anlatıldığı dizi büyük ilgi görmeye ve herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber