Sadakatsiz dizisi yayınlandığı gün yoğun ilgi görmektedir. Sadece dizi değil, dizinin oyuncuları da yorum yağmuruna tutulmaktadır. Sadakatsiz dizisi yayınladığı günde trend listelerine girmeyi başarmıştır. Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk, sosyal medya hesapları tarafından taciz edildiğini söylemişti. Sadakatsiz dizisinde kötü rolü ile dikkat çektiği için ona özelden hakaret mesajı yağdırmışlardı.
Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı kimdir?
Volkan, Asya ile dünya evine girmiş ve onunla tüm hayatını güzel bir şekilde devam ettirirken gerçekler bir saç teli ile ortaya çıkmıştı. Volkan, eşini başka bir kadın ile aldatır. Derin ile bir ev tutup orada yaşamaya başlayan Volkan, bir yandan kendi eşi ve çocuğuyla zaman geçirir. Bir saç teli ile ortaya çıkan gerçekler herkesin hayatını değiştirir.
Caner Cindoruk kimdir?
Caner Cindoruk 1980 yılında hayata gözlerini açmıştır. Adanalı olan ünlü isim, küçük yaşlarında tiyatro ve oyunculukla ilgilendi. Kariyerini televizyon dünyasına adayan Cindoruk, başarılı bir oyuncu oldu. Türk televizyon ve sinemasının sevilen ismi olmuştur. 
Caner Cindoruk evli mi?
Yakışıklı oyuncu bekardır. Bir dönem adı Selin Şekerci ile anılmıştı ancak kısa süre sonra ayrılık haberleri gelmişti. Şimdilerde ünlü oyuncunun hayatında kimse yok.
Caner Cindoruk hangi dizilerde rol almıştır?
Başarılı oyuncu Caner Cindoruk, birçok projeye imza atmıştır. Cindoruk Yaprak Dökümü, Zemheri, Kadın, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hanımın Çiftliği, Aramızda Kalsın, Geç Gelen Bahar ve İstanbul Sokakları gibi projelerde yer almıştır. Özellikle Kadın ve Yaprak Dökümü dizisinde yıldızı parlamıştır. Yaprak Dökümü dizisinde başarılı bir cerrahı canlandıran ve Leyla ile evlilik arefesinden dönen bir adamı canlandırmıştır. Kadın dizisinde ise öldüğü sanılan ve ailesinin öldüğünü sanan bir adam olarak rol almıştır. Birçok karaktere tam oturan Caner Cindoruk, şimdilerde Sadakatsiz dizisinin vefasız kocasıdır. Son bölümlerde eşini aldattığına pişman olmuş ve eski eşine geri dönmek istemiştir. 

Editör: Wan Haber