Vizyona girmeye hazırlanan UFO filmi izleyiciler tarafından şimdiden filmin konusunun ne olduğu kadroda hangi ünlü isimlerin olduğu araştırılmaya başlandı.

UFO filminin oyuncu kadrosu ve UFO filminin çekildiği yer merak edilmeye başlandı. UFO filminin yapımcılığında BKM Film, yönetmenliğinde Onur Bilgetay'ın ve senaryosunda ise Meryem Gültabak bulunmaktadır. Oyuncu kadrosu yavaş yavaş netlik kazanan UFO filmi, kısa süre sonra birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde seyirci karşısına çıkacak olan UFO filminin sadece oyuncu kadrosu ve karakterleri değil, aynı zamanda UFO filminin çekim mekanı da merak edilmeye başlandı. Yakın zamanda vizyona girecek olan UFO filmi hakkında detaylar araştırılmaya devam ediliyor.

UFO filmi oyuncu kadrosu

Kısa sürede pek çok kişinin merak ettiği UFO filminin başrol oyuncusu belirlendi. Son dizisi Aşk 101'de Işık karakterini canlandıran ve bu karakter sayesinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, UFO filminin başrol oyuncusu oldu. Yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir'e oyunculuk teklifi iletildi. Mert Ramazan Demir'in UFO filminde rol alacağı henüz belli değil. Ancak oyuncumuzun bu teklife sıcak baktığı söyleniyor, bu yüzden şimdilik UFO filminin kadrosunda İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir var. Filmin diğer oyuncularının da yakın zamanda belli olacağı düşünülüyor.

Editör: Wan Haber