Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi 7 Haziran akşamı ekranlara gelen bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin final yapmasının ardından ise Çukur dizisinin yerine geçecek olan bir diğer dizi merak edilmeye başlandı! Çukur'un yerine geçmesi planlanan dizinin adı Üç Kuruş oldu. Şimdiden hazırlıklara başlandığı öne sürülen Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak ve hangi oyuncular yer alacak?

Kadrosunda yer alacak olan oyuncular ise şimdiden gündeme bomba gibi düştü. Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanması beklenen dizinin konusu da bir hayli dikkat çekti. Başrolünde üç erkek oyuncunun başrol olacağı öğrenilen dizinin bir oyuncusu kesinleşti! En son FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisiyle karşımıza çıkan Taner Ölmez dizinin başrolünde yer alacak isimlerden birisi oldu.

Üç Kuruş dizisinde yer alacak olan diğer isimler çok şaşırttı!
Şimdiden çok konuşulan Üç Kuruş dizisinde adı geçen diğer isimler de ortaya çıktı. Söylenenlere göre Ozan Dolunay, Murat Yıldırım, Leyla Tanlar ve  Sinem Ünsal'ın Üç Kuruş dizisinde yer alması bekleniyor fakat henüz resmi bir açıklama yok.

Üç Kuruş dizisinin konusu nedir?
Ay Yapım tarafından yapımcılığı yapılan dizinin konusu ise çok merak ediliyor. Şu an yapım şirketinden dizinin konusu ve içeriği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak önümüzdeki günlerde Üç Kuruş dizisinin konusu hakkında bir açıklama yapılması bekleniyor. Şimdiden çok konuşulan Üç Kuruş dizisinin yayınlanma tarihi olarak ise Eylül ayı düşünülüyor.  Daha dizi başlamadan sosyal medya platformlarında hayran kitlesi oluştu bile!

 

Editör: Wan Haber