Milli İstihbarat Teşkilatı desteğini de arkasına alarak TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan teşkilat dizisinin adı öncelikli olarak Ankara olarak değiştirildi fakat yeniden teşkilat olarak kayda geçti. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden teşkilat dizisinin her hafta istihbarat ile alakalı yepyeni gelişmeleri izleyici ile buluşturması izleyenleri hem duygulandırıyor hem de onurlandırıyor.

ABD'ye F-35 Mesajı!

Türkiye, önemli müttefiklerinden olduğu F-35 projesinden, ABD tarafından Rusya'dan alınan S-400' ler gerekçe gösterilerek çıkarılmıştı.

Teşkilat 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimlerinin aktarıldığı teşkilat dizisindeki F-35 sahnesi diziye damgasını vurdu.

Berlin Operasyonu Öncesinde İzleyenleri Duygulandıran Konuşma!

Siha fabrikası ve mühendislere yapılan saldırı talimatını verileri ele geçirmek amacıyla yapılan operasyon öncesinde deneyimli istihbaratı Mete Bey'in ekibine yapmış olduğu konuşma oldukça duygulandırıcı dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Terörle mücadelede Türkiye'ye karşı yapılan ambargoları anlatan Mete Bey, parasını verdiğimiz, geliştirdiğimiz Savaş uçağını bile vermediler. Fakat onu da yapacağız İnanın bana onu da yapacağız şeklinde mesaj verdi.

Cumhurbaşkanlığı savunma sanayi Başkanı İsmail Demir Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda:

Teşkilat dizisine atıfta bulunarak bir an bile şüpheniz olmasın, onu da yapacağız! Dedi.

Teşkilat dizisinde konuşulan bir konunun aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı savunma sanayi başkanı tarafından da teyid edilmesi, kabul edilmesi, aynı mesajın verilmesi Aslında Türkiye'nin yakın zaman içerisinde kendi Savaş uçağını yapacağı müjdesini veriyor.

Editör: Wan Haber