Barbaros adlı dizi çok yakında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi çekimleri Mart ayında başladı. Tarih konulu dizilerin yoğun bir şekilde çalışılması gerektiği için uzun zaman önce çalışmalar başladı. Barbaros dizisinde Engin Altan Düzyatan, Barbaros Hayrettin Paşa Hızır Reis’i, Ulaş Tuna Aslantepe ise Oruç Reis’i canlandıracak. İkili dizinin yapım ekibi ile yaptığı fotoğraf paylaşımı büyük ilgi gördü. Fotoğraf karesinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Aslantepe’nin muhteşem uyumu dikkatlerden kaçmadı. Barbaros dizisinde birbirinden muhteşem oyunculuklar yer alacak. 
Barbaros dizisinin konusu nedir?
Osmanlı döneminin dev ismi olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatının canlandırılacağı diziye büyük ilgi yağıyor. Osmanlı devrinin dev isimleri dizide olacak. O dönemin deniz gücünü kanıtlayan ve kendini birçok konuda kanıtlamış olan Barbaros Hayrettin Paşa, adeta döneme damga vurmuştur. Dizide Barbaros Hayrettin Paşa rolü için Engin Altan Düzyatan düşünüldü. Engin Altan Düzyatan bu zor görev için ilk başta olumlu bakmadı ancak kısa süre içinde rolü kabul etti. Barbaros Hayrettin Paşa rolünün oldukça zorlayıcı olduğunu söyleyen Düzyatan, rol için hazırlıklarına başladı. 
Barbaros dizisi ne zaman yayınlanacak?
Ünlü tarih dizisi Barbaros’un çekimleri Mart ayında başladı. Yılın ilk aylarında çekimleri başlayan Barbaros dizisinin çok yakın bir zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor. Barbaros dizisinin ilk yayın tarihi hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. 
Barbaros dizi seti büyük ilgi gördü!
Barbaros dizisinin setinde kullanılan gemiler ve malzemeler büyük ilgi gördü. Dizi seti için dev gemiler yapıldı. Dizi setinin görüntüler yapım ekibi ve oyuncular tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce dizi setinden gelen görüntüler izleyiciyi büyük bir merakın içine sürükledi. Barbaros dizisi çok kısa bir zaman içinde fragmanlarını yayınlayacak.

Editör: Wan Haber