Son zamanlarda izleyiciler tarafından araştırılan TRT ekranlarına gelecek olan Tövbeler Olsun dizisi yeni sezonuyla tekrar izleyicilerin karşısına çıkacak. İzleyiciler Tövbeler Olsun dizisi ne zaman çıkacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Tövbeler Olsun ne zaman başlayacak?  

TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Tövbeler Olsun dizisi yeni sezonun ne zaman çıkacağı ve  tekrarlarının ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Tövbeler Olsun dizisi bundan sonra TRT ekranlarında her Pazar yayınlanacak tekrarları ise ilerleyen günlerde yayınlanacak. Dizi akşam saatlerinde ekranlara gelmesi bekleniyor.

Tövbeler Olsun dizisinin yönetmenliği Serdar Akar tarafında yapılacak. Dizinin yapımcısı ise Milim Sanat olarak belirlendi. ‘’Dizinin başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can, Naz Çağla Irmak, Sercan Badur, İpek Tuzcuoğlu ve Çiçek Dilligil gibi birbirinden önemli oyuncular bulunuyor. Buna göre dizi Pazar günü saat 22:00’da, Pazartesi günü saat 20:00’da, Salı Günü 22:00’da, Çarşamba günü 22:35’te, Perşembe günü ise saat 23:15’te ekranlara gelecek.’’

Editör: Wan Haber