En son Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakteri ile adından bahsettiren başarılı oyuncu Engin Akyürek, dizinin final yapmasından sonra durmak bilmiyor! Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde yeni bir film projesi ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş da filmde Engin Akyürek'e başrolde eşlik edecek olan diğer bir isim oldu! Daha önce Söz ve Ferhat ile Şirin gibi dizilerle de karşımıza çıkan Tolga Sarıtaş ve ünlü oyuncu Engin Akyürek'i bir araya getirecek olan film projesi ise ikilinin hayranlarını şimdiden çok mutlu etti!

Lanistar Medya şirketinin yapımcılığını üstlenecek olan filmin ne çekimlerinin ne zaman olacağı da kısa bir süre önce belli oldu. Bu yaz aylarında çekimleri tamamlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturacak. Herkesi heyecanlandıran bu film projesi önümüzdeki aylarda en çok aboneye sahip dijital dizi/film platformlarından olan Netflix'te yayınlanacak.  
Filmde yer alacak olan diğer oyuncular ve filmin konusu ise henüz belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde detaylar açıklanır açıklanmaz sizlere paylaşacağız.


Engin Akyürek'in rol aldığı diziler:
2004    Yabancı Damat    Kadir Sadıkoğlu    
2007    Karayılan    Nizipli    
2009    Bir Bulut Olsam    Mustafa Bulut    
2010    Fatmagül'ün Suçu Ne?    Kerim Ilgaz    
2014    Kara Para Aşk    Ömer Demir    
2017    Ölene Kadar    Dağhan Soysür    
2019   Sefirin Kızı    Sancar Efeoğlu


Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı diziler:
2011    Sen de Gitme    Mert    
2012    Arka Sokaklar    Doğan    
2013    Öyle Bir Geçer Zaman ki    
2013    20 Dakika    Ferdi    
2013    Muhteşem Yüzyıl    
2014    Benim Adım Gültepe    
2015    Güneşin Kızları    
2015    Büyük Sürgün Kafkasya    
2017    Söz    
2019    Ferhat ile Şirin    
2020    Yarım Kalan Aşklar    
2020    Arıza    Ali Rıza Altay

 

Editör: Wan Haber