Fox TV'nin son zamanlarda dizilerini teker teker harcaması dikkatlerden kaçmıyor. Yeni başlayacak olan masumiyet ve savaşçı dizileri için sen çal kapımı ile kefaret dizilerinin üzerini çizen Fox TV, bir diziyi daha harcayacak gibi görünüyor. Fox TV, son yaz ile baraj dizilerinden birine final yaptıracak.

The Split Dizisinin Alınması Sonrasında Baraj İle Son Yaz Dizileri Riske Girdi!

Fox TV, uyarlaması dizisi açısından Son Yaz dizisi veya baraj dizisini harcamaya karar verdi. Reytinglere bakıldığında aralarında pek fark olmasa da baraj dizisinin totalde son yaz dizisinin ise AB grupların da iyi olduğu görülüyor. Baraj dizisi 2. sezondur ekranlara gelirken, Son Yaz dizisi izle bu sezon yayın hayatına başladı.

The Split Dizisinin Konusu Nedir?

The Split Dizisi boşanma davalarına bakan değişik karakterlere sahip 3 kız kardeşin hem şehrin hızlı temposuna ayak uydurmaya gayret etmesi hem de almış oldukları davaları kazanmak amacıyla girmiş oldukları mücadeleleri anlatıyor.

The split Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili şimdiye kadar kesin bir bilgi paylaşılmadı fakat önümüzdeki günlerde bu dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda bu satırlardan takip edebilirsiniz.

The Split Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fox TV yönetimi, baraj ya da son yaz dizilerinden birini fişini çektikten sonra The Split dizisinin Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Editör: Wan Haber