Özellikle de bu sezon TRT1, harika projelere imza atmaya devam ediyor. TRT 1 ekranlarına teşkilat adında yeni bir dizi gelecek. Geçen birkaç gün içerisinde adı Ankara olarak değiştirilen dizinin adı yeniden teşkilat oldu. Teşkilat dizisinin ne zaman başlayacağı, ne zaman ekranlara geleceği de merak edilmeye başlandı. Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat ilk tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Gibi sorular Özellikle de TRT1 ekranlarında dizi izlemek isteyen hayranları tarafından sıklıkla sorulmaya başlandı.

Milli İstihbarat teşkilatında, bu kutsal görevi yerine getiren çalışanların iş ve özel yaşamlarını konu alacak olan teşkilat dizisi bu aralar gündemdeki yerini koruyor. Geçen birkaç gün içerisinde adı Ankara olarak değiştirilen dizinin bir kez daha adı teşkilat olarak değiştirildi. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizi ile ilgili çok fazla sorular sorulmaya başlandı.

Teşkilat Sen Ne Zaman Başlayacak?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal'ın oynadıkları Teşkilatı dizisi, TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmak için artık gün sayıyor. TRT 1 ekranlarındaki teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Ezgi Şenler, Mesut Akusta, ve Bizimkiler dizisinden tanıdığımız Ali karakteri olarak bildiğimiz Atılay Uluışık gibi oyuncular da oynayacak.

Teşkilatı Dizisi Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin 3. Bölüm çekimleri de tamamlandı ve artı 4. bölümün çekimlerine başlandı. Bu haberi duyan seyirciler sevindiler. Teşkilat dizisinin tanıtım filminin ne zaman ekranlara geleceğini merak eden izleyiciler bu sorunun cevabını arıyor.

Teşkilat dizisinin ilk tanıtımı filminin gerçekleştirileceği artık açıklandı. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan teşkilat dizisi bu akşam ilk tanıtım filmini yayınlayacak. TRT 1 ekranlarında Her cuma akşamı olduğu gibi bu akşam payitaht Abdülhamid dizisi ekranlara geliyor. TRT 1'in en çok izlenen günlerinden cumayı tanıtım filmi yayınlamak amacıyla Seçen teşkilat, bu akşam izleyenlerin karşısında ilk tanıtım filmi ile gelecek.

Editör: Wan Haber