8 şubat ödülünü ne olduğu merakla sorgulamaya devam ediliyor Survivor 2021 ödül oyunu heyecanı ile bu akşam ekranlara gelecek. Gönüllüler ve ünlüler haftanın yeni ödül yarışması için kıran kırana mücadele etti. Son ödülü kaybeden taraf ünlüler olmuştu, diğer taraftan da son dokunulmazlık oyununda ünlülere gitmişti peki, ödül oyununu hangi takım kazandı? işte cevabı haberimizde...

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021’de ödül oyunu gerçekleştirildi. Her ödülün altın kıymetinde olduğu bu yarışmada yarışmacılar açlık hissiyatlarını giderebilmek amacıyla her oyunu kazanmak zorunda. Bu haftanın ödülünü olduğu oyuncular, Survivor 8 şubat ödül oyununu hangi takım kazandı? işte detaylar.

 Survivor Ödül Oyunu Hangi Takım Kazandı?

En son ödülü kaybeden ünlüler, 8 şubat tarihli ödülü almak amacıyla büyük oranda enerji sarf ediyor. Gönüllüler ise ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında tekrardan bir oyun daha kaybetmeye niyetli değil artık.  Günün ödül oyununu ise kazanan takım ünlüler oldu. Açık ara bir fark ile alan ünlüler ekibi oldu.

Survivor Sembol Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Ödül oyununu kazanan ünlülerin sonrasında sembol oyunu açısından iki takım yarışmacıları da karşı karşıya geldi. Zorlu parkura çıkan yarışmacılar, yemek ödülü açısından birbirleri ile kıyasıya mücadele etti. Erkek yarışmacılar da sembol oyununu kazanan ilk isim steven oldu. Kadınlarda ise sembol yine gönüllüler takımında Aleyna’ya gitti.

Editör: Wan Haber