Survivor 2021 bu akşam 24. yeni bölümü ile sizlerle beraber olacak. Survivor programında yine konsey bir araya geldi ve daha sonrasında ise yarışmaya veda eden isim belli oldu. peki 9 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen Survivor yarışmasında kim elendi? İşte Survivor'a dair merak edilen detaylar ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

9 Şubat Akşamı Survivor’da Elenen İsim Kim Oldu?

Ünlüler grubunda en çok oyu alan isim İlayda oldu, İlayda Acun Bey beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Çok mutluyum Hatta diyorum ki SMS birincisi kim çıkarsa Benim adım geçebilir. Dedi. Gönüllüler grubunda ise en çok oyu alıp 1. olmayı başaran isim yine değişmediği ve Poyraz oldu.

 İlayda, “Gitme adayı olarak takımından kimsenin gitmesi Gerçekten istemiyorum stratejik bir şeyler denemek istiyorum ve Öykü diyorum.” Açıklamasında bulundu. Böylelikle 3. aday, öykü oldu.

 Poyraz ise takıma katılmasıyla bizim takıma gerçekten renk kattı iyi performans verdiği de oldu fakat son zamanlarda erkeklerde arasında en düşük performans kendisini görüyorum o yüzden Baran diyorum Ada konseyinde de onun adını vermiştim şeklinde konuştu. Böylece eleme Öykü, Hanzade, Doğan ve Baran arasında gerçekleşti.

Son Oylamada en çok oyu alan Baran Survivor 2021'e veda eden isim oldu.

Survivor Baran Kimdir?

9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir 1.73 boyunda ve 70 kilo olan Baran Köse hastalığı bir yapısı sempatik tavırları ve fiziği ile dikkatleri çekmişti. Doğuş Üniversitesi'nde ekonomi ve finans bölümünden mezun olmuştur.

Survivor yeni bölümüyle bu akşam TV8' de!

Editör: Wan Haber