TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen Survivor 2020'de dün akşam yine bir eleme heyecanı yaşandı. Gecede SMS oylamasıyla en çok oy alan yarışmacı belli olurken ünlüler takımı yine kan kaybetti. Yarışmaya veda eden isim açıklandı.

Dokunulmazlık oyununda üst üste oyun kaybeden Ünlüler yine soluğu konseyde aldı. İlk eleme adayı Aşkım Burçe oldu. Pazar akşamı en çok oy almış olan Ersin, ele adayı olarak İrem'in adını söyledi. Mert ise Aycan'ı söyledi.

Söylenen isimler doğrultusunda eleme adayları Aşkım, İrem ve Aycan olarak belirlendi. Üç isimden adaya veda eden kişi İrem Akın oldu.

Ödül oyunu sırasında bench'te oturan Nisa'yı ise arı soktu. Arıya alerjisi olan Nisa'nın durumu kısa sürede herkesi paniklettirdi. Survivor'ın doktoru Metin Kuş acil müdahalede bulunarak Nisa'ya iğne yaparak durumun kötüleşmesini engelledi.

Acun Ilıcalı, eleme konseyi sırasında, Yunus Emre ve Meryem'in sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, Yunus Emre ile ilgili olarak operasyonunun başarılı geçtiğini, bugün takıma dahil olacağını ve iki gün içerisinde de oyunlarda yer almasının beklendiğini duyurdu.

Meryem ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, dizindeki sorunun ciddi durumda olduğunu ancak kendisiyle ve doktor Metin Kuş'un da değerlendirmeleriyle dikkatli olma şartıyla yarışmaya katılabileceğini açıkladı. Ilıcalı, bu kararı Meryem'in kendisine bırakıldığını ve riske rağmen devam etmek istediğini bildirdiğini ifade etti.

Öte yandan Survivor adasındaki yaşanan talihsizliklerin ardı arkası kesilmedi. İlk günden bu yana sürekli sakatlıkların yaşandığından bahseden Acun Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler takımına birer kadın yarışmacının katılacağını söyledi.

Öte yandan yayınlanmaya başladığı sağlık problemleri nedeniyle elenen ve diskalifiye olan yarışmacılar nedeniyle takımlardaki dengesizliğin sağlanmaya çalıştığını açıklayan Acun Ilıcalı, bu durumun ilerleyen zamanlarda düzelmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Peki, Survivor'dan elenen İrem Akın kimdir?

1998 yılında Kastamonu'da dünyaya gelen ve Tekirdağ'da yaşamını sürdüren İrem Akın, 60 Kilo klasmanında yarışan milli boksördür. 2013 yılında Kadınlar Kick Boks şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olmuştur.

1.70 cm boyunda olan İrem Akın spor hayatına henüz 9 yaşındayken başlamıştır. İrem Akın üç yıl arka arkaya şampiyon olan tek Muaythai bayan sporcusu olarak da tarihe adını altın harfler ile yazdırmıştır. Abisi ile birlikte Kick Boks’a gönlünü kaptıran İrem Akın, wushu, boks, Muaythai, Kick Boks alanında ringe çıkmaktadır. İNTERNET HABER

Editör: Wan Haber