TV8 sevilen yarışma programı Survivor 2021 yarışmacılarının kimler olduğu merak edilirken aynı zaman da Survivor yarışmasının ne zaman ekranlara geleceği de sorulmaktadır.

Reytingleri alt üst eden yarışma programın sevenleri oyuncu kadrosunu ver yarışmanın ne zaman başlayacağını merakla araştırmaktadır.

Survivor  ne zaman ekranlara gelecek?

Survivor yarışmasına katılacak kadronun henüz netlik kazanmamışken yarışmanın ne zaman başlayacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Programın eski yayın tarihleri 16 Ocak 2021 veya 23 Ocak 2021’de eski tarihleri göz önüne alındığında yarışma programının aynı tarihlerde ekranlara geleceği bekleniyor.

Survivor’ın yeni kadrosu belli oldu mu?

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamaya göre Survivor 2021 kadrosunda belli olan ilk isim Daha önce oyunculuk yapan 44 yaşındaki Cemal Hünel olduğunu açıkladı.  Kadroda belli olan ikinci isim ise daha önce Aşkı Memnun dizisinde Bülent karakteriyle oynayan Batuhan Karacakaya olduğunu söyledi.

Sosyal medyada genç oyuncunun programa katılacağı iddiaları sürerken Karacakaya’ya geçen sezon finale kalan Yasin Obuz’un yardım ettiği belirtildi.

Editör: Wan Haber