İki Ünlü İsim Instagram Platformlarından Yapmış Oldukları Çağrılar İle Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı

3 Şubat tarihinde dünyaya gelen Hande Soral ile 5 Şubat doğumlu Özge Gürel ailelerinden ve sevenlerinden bir talepte bulundu.

3 Şubat 1987 tarihinde dünyaya gelen Hande Soral 34.yaş gününü Kutlayacak ve bunun için Türk kanser Derneği ile beraber bir bağış kampanyası başlattı. Aynı Kampanyayı 5 Şubat 1987 tarihinde dünyaya gelen ve yine 34 yaşını Kutlayacak olan Özge Gürel de yaptı.

Hande Soral Kampanya İle İlgili Paylaşmış Olduğu Mesajında Şu İfadeleri Kullandı:

Sevgili ailem ve dostlarım 3 Şubat benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum sizlerden iyilik istiyorum @Türkkanserderneği için bir kampanya başlattım. Küçük ya da büyük fark etmeksizin sizlerin yapacağınız bağışlar beni çok mutlu edecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı lütfen hatırlayalım ve elimizden geldiğince onlara destek çıkalım. Bağış linkine Biomdan ulaşmanız mümkün. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.”

Benzer Bir Şekilde Özge Gürel De Mesaj Paylaştığı Instagram Hesabından Ünlü Oyuncu Şu İfadeleri Kullandı:

“Değerli dostlarım, 5 Şubat benim doğum günüm. Senelerdir sevginizde beni sarmaladınız hep yanımda oldunuz ve hediyeleriniz hep iyiliğe güzelliğe dönüştü. Bunun için çok teşekkür ederim. Bu yıl da sizden dileğim aynı. Hep birlikte Profilimdeki linkten @TürkkanserDerneği Derneği’ne destek olalım tek bir gülümsemeye sebep olursak benim için en güzel hediye olur biliyorum ki sizin için de hepinizi çok seviyorum İyi ki birlikteyiz.”

Editör: Wan Haber